Svarstote, kada gegužę jus pasieks išmokos? „Sodra“ pateikė visas datas

„Sodra“ skelbia gegužės mėnesio išmokų mokėjimo kalendorių.

„Sodra“ skelbia gegužės mėnesio išmokų mokėjimo kalendorių.<br>T.Bauro nuotr.
„Sodra“ skelbia gegužės mėnesio išmokų mokėjimo kalendorių.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2024, 2:37 PM

Informuojama, kad nedarbo išmokos gyventojus pasieks gegužės 20 d., o vaiko išlaikymo – gegužės 24 d..

Tuo metu laukiantys ilgalaikio darbo išmokos ją turėtų gauti per 10 d. d. nuo sprendimo priėmimo dienos, o ligos išmokos – per 17 d. d. nuo visų dokumentų ir duomenų pateikimo.

Motinystės išmokos taip pats bus išmokėtos per 17 d. d. nuo visų dokumentų ir duomenų pateikimo. O tėvystės – per 5 d. d. nuo tėvystės atostogų pabaigos.

Šalpos išmokos per kredito įstaigas bus išmokėtos gegužės 13 d., pristatant į namus (Lietuvos paštas, „Bastaras“, „Rausida“) – gegužės 10–26 d. Atsiimti Lietuvos pašte šias išmokas taip pat bus galima gegužės 10–26 d.

Pensijų anuitetai gyventojus pasieks gegužės 24 d.

Kada bus išmokėtos pensijos?

„Sodra“ informuoja, kad „Swedbank“ klientus pensijos pasieks gegužės 9, 10 ir 11 d. Tuo metu „Šiaulių banko“ klientai, gyvenantys Vilniaus, Šiaulių ir Alytaus regionuose, pensijų sulauks gegužės 8 d. Kauno, Klaipėdos, Mažeikių ir Utenos regiono gyventojai – gegužės 9 d. O gyvenančius Marijampolės, Šilalės, Panevėžio regionuose pensijos pasieks gegužės 10 d.

„Luminor“ banko klientai, kurie gyvena Vilniaus, Kauno, Alytaus, Marijampolės, Šiaulių regionuose, pensijų sulauks gegužės 8 d. Klaipėdos, Šilalės, Mažeikių regiono gyventojams jos bus išmokėtos gegužės 9 d. O Panevėžio ir Utenos regionų gyventojams – gegužės 10 d.

Kaip pranešama, SEB banko klientams, gyvenantiems Vilniaus, Klaipėdos, Šilalės ir Mažeikių regionuose, pensijos bus išmokėtos gegužės 9 d. O Kauno, Alytaus, Marijampolės, Panevėžio, Šiaulių ir Utenos regionų gyventojams – gegužės 10 d.

Urbo banko, „Citadele“, „Luminor“ ir kitų kredito, mokėjimo įstaigų klientai pensijų sulauks gegužės 10 d.

Atsiėmimas Lietuvos pašte bei pristatymas į namus galimas gegužės 10–26 d.

Atkreipiamas dėmesys, jog tiems, kam pensija pirmą kartą paskirta po 2012 m. vasario 29 d., o taip pat ir gavėjams, kuriems pensijos 2011 m. gruodį arba 2012 m. rugsėjį mokėtos 27–28 d., gegužę pensijų sulauks 15 d. (Vilniaus regiono gyventojai), 16 d. (Kauno, Alytaus, Marijampolės regionų gyventojai) ir 17 d. (Klaipėdos, Panevėžio, Mažeikių, Šilalės, Utenos, Šiaulių regionų gyventojai)

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.