Pirmą birželio sekmadienį kviečia į Kauno Nemuno salą: švęsime ir Nacionalinę grilio dieną, ir 8-ąjį „Lidl“ gimtadienį

Birželio 2-oji jau seniai tapo diena, kai švenčia visa Lietuva: tądien ir didelius, ir mažus sutraukia Nacionalinė grilio diena. Ją palydi ir mažų kainų prekybos tinklo „Lidl“ gimtadienis, kuris – jau 8-asis. Po pernai rekordu paženklinto gimtadienio – daugiau nei 7 tūkst. vienu metu grilintų dešrelių, šiemet „Lidl“ kviečia visus į dar didesnę linksmybių fiestą, kuri antrus metus iš eilės vyks Kauno Nemuno saloje.

Birželio 2-oji jau seniai tapo diena, kai švenčia visa Lietuva: tądien ir didelius, ir mažus sutraukia Nacionalinė grilio diena.
Birželio 2-oji jau seniai tapo diena, kai švenčia visa Lietuva: tądien ir didelius, ir mažus sutraukia Nacionalinė grilio diena.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2024, 5:00 PM

„Nuo pat pirmos dienos, ir taip – jau aštuonerius metus atsakingai laikomės savo misijos – siūlyti pirkėjams geriausią kainos ir kokybės santykį. Savo drąsiais sprendimais parodėme tiek visiems Lietuvos gyventojams, tiek ir kitiems prekybos tinklams, kad galima ne tik siūlyti reikalingas prekes kasdienai – už draugišką kainą, bet ir aktyviai prisidėti prie daugybės bendruomenių veiklų“, – sako „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Gimtadienis, kuriame dovanų gauna svečiai

Jau tradicija tapęs mažų kainų prekybos tinklo „Lidl“ gimtadienis pritraukia tūkstančius pramogautojų iš visos Lietuvos, ir ne veltui, nes „Lidl“ mažas kainas mėgsta visa Lietuva! Birželio 2 d., pirmąjį vasaros sekmadienį, kauniečių ir miesto svečių lauks gausybė pramogų.

Gimtadienio šventė prasidės 14 val., kuomet mažieji lankytojai kibs į nemokamas pramogas: nuotykius muilo burbulų dirbtuvėse, šėliones batutuose ir oro pilyse bei kitus smagius užsiėmimus. Kauno Nemuno saloje kiekvieno taip pat lauks galybė nemokamų pramogų, taip pat „Lidl Plus“ partnerių dovanos ir kitos staigmenos.

Viena tokių staigmenų – renginyje bus filmuojama TV3 televizijos laida „Lidl“ grilio talentai“, kurią ves nepakartojamasis keliautojas ir kulinaras, „Lidl“ ambasadorius Vytaras Radzevičius. Gimtadienio svečiai bus kviečiami ne tik iš arti pasižiūrėti, kaip vyksta kulinarių laidų filmavimas, bet ir aktyviai išreikšti savo palaikymą labiausiai grilio talento titulo nusipelniusiam laidos dalyviui.

Žinoma, koks gimtadienis be šventinių vaišių! Tądien švęsime ir Nacionalinę grilio dieną, o Kauno Nemuno salą užplūs gardūs grilinamų „Grill&Fun“ vaišių – nuo dešrainių, kepamo sūrio iki apskrudusių vištienos kepsnelių – kvapai. Būkite pasiruošę, nes paskanauti tikrai bus ko! Tuo labiau, kad prie kepsninių darbuosis šefo Vyliaus Blauzdavičiaus vadovaujama grilio meistrų komanda, kuri grilins ir nemokamai išdalins daugiau nei 300 kg „Grill&Fun“ gaminių.

„Vylius – vienas žymiausių grilio meistrų Lietuvoje, ir išskirtinai „Lidl“ gimtadienio svečiai galės mėgautis nuostabiais bei išskirtiniais jo pagamintais patiekalais. Paskanauti jų galės tiek maži, tiek ir dideli, nes gardumynų pasirinkimas – tikrai didžiulis“, – sako K.Mažeikytė.

Vietos skrandyje dar pasiliksiančių 16 val. laukia dešrainių valgymo čempionatas. Tiek dalyvius, tiek ir žiūrovus intriguojanti rungtis žada padovanoti nepakartojamų įspūdžių, o dešrainių valgymo azartas apsups visą Kauno Nemuno salą. 10 dalyvių, 10 minučių, ir tik vienas laimėtojas, kuriam atiteks specialus „Lidl“ prizas.

Tvirtai pasistiprinus, gimtadienio svečius išjudins šiuolaikinės Lietuvos muzikos žvaigždės: ikoniškasis Remis Retro ir kylanti žvaigždė Gamka. Be jų, gimtadienio scenoje pasirodys ir romantiškoji Angelou.

Įspūdingą Nacionalinės grilio dienos ir 8-ojo „Lidl“ gimtadienio popietę vainikuos grandiozinis „Lidl“ gimtadienio tortas, sumeistrautas iš šviežių vaisių ir daržovių. Torto žvakutes užpūtus, į sceną žengs nepakartojamoji GJan.

„Birželį švęsime ne tik „Lidl“ gimtadienį, bet ir 2024 m. Europos futbolo čempionatą UEFA „EURO 2024“, kurio oficialiais partneriais esame mes. „Lidl“ – taip pat ir futbolo čempionato šviežumo partneris, todėl kviesime visus gimtadienio svečius pasivaišinti šviežiais vaisiais bei daržovėmis, ir taip įkvėpti dar daugiau energijos, kurios reikės norint išmėginti visas gimtadienio pramogas. Tad belieka tik kalendoriuje apsibraukti birželio 2 d.“, – teigia „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė K.Mažeikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.