4 puikiausios marčios pagal Zodiako ženklą

Kiekvieno vyro svajonė – sutikti princesę: kad ir lovoje būtų gera, ir buityje sumani, ir... kad mamai patiktų.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2024, 10:49 AM

Reikalavimų daug, o princesių, deja, visiems neužtenka.

Vienišiams į pagalbą ateina astrologai, sudarę pačių geriausių marčių sąrašą.

Jautis

Žemės atstovė skiriasi nuo kitų stichijų atstovių. Jautis nekels skandalo dėl vyro pavėlavimo į pasimatymą ir niekada nepriekaištaus jam prie kitų žmonių. O vyriškis, gavęs į žmonas Veneros globotinę, taps laimingiausiu žmogumi Žemėje. Juk Jautis padės vyrui realizuotis darbe, susidraugauti su visais jo giminaičiais ir taps idealia žmona ir motina.

Liūtas

Ir graži, ir protinga, ir miela, ir seksuali – vieni privalumai. „Na taip, tokia jau aš!“ – pareiškia Liūtė, skaičiuodama sudaužytas vyrų širdis. O dar Ugnies atstovė labai kukli, bet čia šiaip, dėl sąrašo. Bet kai Saulės globotinė sutinka tikrąją meilę, nustoja blizginti akis kitiems vyrams. Liūtė taps ištikima žmona ir patikima drauge. O apie aistrą ir išradingumą lovoje vyras sužinos vėliau – iki vestuvių jokių žaidimų!

Svarstyklės

Oro stichijos atstovė padarys laimingą ir milijonierių, ir vargšą – Svarstyklės nestato pinigų į pirmą vietą. Ji apskritai nesupranta pragmatiškų moterų – Svarstyklės yra ideali gyvenimo draugė, kuri neišduos, nemes, nepaves. O dar ji ramiai įsilies į bet kokią draugiją ir sugebės sutarti su jaunikio gimine: anyta jau pirmą pažinties dieną Veneros globotinę pavadins dukrele ir pati ims spausti jaunuosius, kad kuo greičiau keltų vestuves.

Vandenis

Namuose tvarka, santykiuose harmonija, namiškių veiduose – džiaugsmingos šypsenos: būtent toks gyvenimas laukia vyro, jeigu jis pasirinks į žmonas vandenį. Urano globotinė moka džiaugtis gyvenimu ir padarys laimingus visus, kurie yra šalia. Jos vyras neišgirs iš jos blogo žodžio savo adresu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?