Dėl netekties gedinčios moters laukė šokas: sužadėtinis susiurbė jos motinos pelenus

Gedinti moteris liko šokiruota, kai jos sužadėtinis dulkių siurbliu susiurbė jos motinos pelenus.

 Gedinti moteris liko šokiruota, kai jos sužadėtinis dulkių siurbliu susiurbė jos motinos pelenus.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Gedinti moteris liko šokiruota, kai jos sužadėtinis dulkių siurbliu susiurbė jos motinos pelenus.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-19 22:31

Sužinojusi apie tai, ji nusprendė jį palikti.

Tokia santykių dilema socialiniame tinkle „Reddit“ pasidalino vartotoja slapyvardžiu „MomBFVacuum“.

26-erių moteris atskleidė, kad jos vieniša motina žuvo autoavarijoje prieš beveik trejus metus. Ši tragedija smarkiai paveikė įrašo autorę ir jos seserį.

Tačiau jos laukė dar vienas sukrėtimas: jos sužadėtinis Benas, su kuriuo ji susižiedavo dar prieš ketverius metus, nenorėjo suteikti palaikymo, kurio jai taip reikėjo.

„Jis visuomet buvo gana tiesmukas ir jam niekada nesisekė tvarkytis su emocijomis (ypač jeigu jos yra neigiamos, ir jeigu jas jaučia kiti)“, – aiškino moteris.

Ji atviravo, kad jos partnerio požiūrį suformavo vaikystės patirtys ir iš jo tėvo „paveldėta“ filosofija.

Nepraėjus net dviem savaitėms po moters motinos mirties, Benas išsikraustė iš poros buto ir apsistojo pas savo draugą. Laimei, moteris neliko viena – jo vietą užėmė jos sesuo.

Įrašo autorė teigė, kad Beno bandymai paguosti dažniausiai tik pablogindavo situaciją.

Jis savo elgesį permąstė tik po to, kai jo draugo mergina pavadino jį sociopatu dėl to, kad jis paliko savo antrąją pusę vieną tokiu sunkiu laikotarpiu.

„Pasirodo, tai paskatino jį pagalvoti apie mano jausmus, – rašė „MomBFVacuum“. – Aš jau tada norėjau išsiskirti – su tokiu sprendimu sutiko ir mano sesuo – bet jis maldavo dar vieno šanso.“

„Tuo metu buvau išsekinta sielvarto, todėl nebeturėjau jėgų pyktis. Jis nusprendė pradėti lankytis pas psichoterapeutą vienas ir eiti į porų terapiją kartu su manimi, – pasakojo moteris. – Mačiau, kad jis tikrai stengėsi pasikeisti, todėl likome kartu ir po kurio laiko susižadėjome.“

Nepaisant moters sesers pasipriešinimo, pora pradėjo planuoti savo vestuves.

Tačiau viskas staiga baigėsi, kai ji sužinojo, ką jis padarė.

„MomBFVacuum“ paaiškino, kad dėl dažnų vagysčių sesers rajone jos nusprendė laikyti savo motinos pelenus įrašo autorės namuose. Urnoje taip pat buvo jų motinos brangintas rožančius bei kiti papuošalai ir sentimentalūs daiktai.

Vieną dieną moteriai paskambino jos sesuo, norėdama gauti plastikinį rožančių.

Tačiau atidarius urną įrašo autorė liko be žado – ten ji rado plastikinį maišelį su smėliu.

„Rožančius buvo šalia jo. Aš tris kartus urną atidariau ir vėl uždariau, nes tikėjausi, kad man tik vaidenasi. Netrukus namo grįžo Benas ir jis rado mane spoksančią į urną“, – tikino moteris.

„Jis staiga perbalo ir aš supratau, kad jis kažką padarė. Aš paklausiau jo, ką tai reiškia. Iš tikrųjų, mane nustebino tai, kad jis net nebandė pameluoti ir savo ilgame monologe pasakė man visą tiesą“, – dalinosi vartotoja.

Ji paaiškino, kad tvarką mėgstantis Benas nusprendė sutvarkyti tą vietą, kur stovėjo moters motinos pelenai, kai autorė buvo išvykusi į komandiruotę.

„Sakiau jam, kad tai padarysiu pati, kai grįšiu kitą rytą. Tačiau jis vis siuntinėjo man žinutes, kuriose teigė, kad aš nemoku nuvalyti dulkių, o jis viską sutvarkytų greitai ir man nereiktų dėl to jaudintis“, – prisiminė moteris.

„Liepiau jam nieko nedaryti. Sakiau, kad pati tuo pasirūpinsiu. Po to jis nebeatsakinėjo į mano žinutes, – rašė ji. – Kai grįžau namo, viskas atrodė taip, kaip ir prieš išvažiuojant. Jis atsiprašė dėl savo susierzinimo ir pasakė, kad nieko nelietė.“

„Jis tikino, kad visą situaciją sukėlė jo nerimas, o vietos apie motinos urną net nereikėjo valyti, nes ji nebuvo apdulkėjusi. Tada patikėjau juo“, – aiškino „MomBFVacuum“.

Prigautas Benas prisipažino, kad šią vietą jis valė, o jam besitvarkant plastikinis maišelis su pelenais praplyšo ir jo turinys išsibarstė ant kilimo.

„Šitas vyras pagriebė siurblį ir susiurbė mano motiną. Tada, vietoj to, kad pelenus grąžintų į urną, jis išmetė viską į šiukšliadėžę, – guodėsi moteris. – Kai paklausiau jo, kodėl jis paprasčiausiai neįdėjo jos pelenų atgal į urną, jis pradėjo spoksoti į grindis. Jis supanikavo, o kai aš grįžau namo, visaip mane ramino, tik kad aš neprisiliesčiau prie urnos. Kitą dieną jis nuėjo į parką ir į plastikinį maišelį prisipylė smėlio iš vaikams skirtos smėlio dėžės.“

Išgirdusi jo prisipažinimą, moteris susikrovė savo daiktus, persikėlė į viešbutį ir užblokavo jo numerį, kad galėtų kurį laiką pabūti viena.

Kai kurie tiki, kad tai buvo paskutinė motinos dovana gedinčiai savo dukrai – ji padėjo išvengti santuokos su tokiu žmogumi.

Vienas komentatorius rašė: „Tavo motina, net ir po mirties, išgelbėjo tave nuo tokio sutuoktinio.“

„Tai jos nuostabiausia dovana tau. Jos pelenai neleido tau ištekėti už vyro, kuris visą tavo gyvenimą paverstų pragaru“, – dalinosi kitas vartotojas.

„Pasodinkite medį kokioje nors jūsų šeimai svarbioje vietoje ir jį skirkite savo motinai. Ir mesk tokį nevykėlį“, – tikino kitas komentatorius.

Parengta pagal thesun.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.