Paryžiaus priemiestyje – tragiškos šaudynės: pranešama apie aukas

Vienas žmogus žuvo ir šeši buvo sužeisti per susišaudymą, kurį praėjusią naktį pavojingame šiaurės Paryžiaus priemiestyje greičiausiai surengė prekeiviai narkotikais, šeštadienį pranešė prokuratūra ir meras.

Susišaudymas Paryžiaus priemiestyje.<br>Stop kadras.
Susišaudymas Paryžiaus priemiestyje.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2024, 12:37 PM, atnaujinta May 4, 2024, 12:42 PM

Išpuolis tarp centrinės Paryžiaus dalies ir miesto pagrindinio Charles'io de Gaulle‘io oro uosto esančio Sevrano kultūros centro automobilių stovėjimo aikštelėje įvyko penktadienį maždaug 23.45 val. vietos laiku (21.45 val. Grinvičo laiku), pranešė prokuratūra.

Atvykę į įvykio vietą policijos pareigūnai rado ant žemės gulinčius keturis sužeistuosius. Vienas iš jų netrukus mirė, likę trys nugabenti į ligoninę, jų būklė sunki, pranešė policijos šaltinis.

Jo teigimu, vėliau į ligoninę pristatyti dar trys šautines žaizdas patyrę asmenys. Jis pridūrė, kad į stovėjimo aikštelę automobiliu atvyko du vyriškiai, vienas iš jų išlipo ir ėmė šaudyti.

Po to užpuolikai paspruko.

Sevrano meras Stephane‘as Blanchetas naujienų agentūrai AFP sakė, kad „akivaizdu, jog čia santykius aiškinosi prekeiviai narkotikais“.

„Būtina įvesti tvarką ir išnaikinti prekybą narkotikais, – kalbėjo jis. – Tie kvailiai šaudė tikromis kulkomis ir nepaisė kvietimų nusiraminti“.

Policijoje pradėtas tyrimas dėl tyčinės organizuotos nusikaltėlių gaujos įvykdytos žmogžudystės. Šeštadienį ryte jokių įtariamųjų dar nebuvo sulaikyta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.